Kennel Hopna's

Pentueet

Jos olet kiinnostunut pennuistamme otathan minuun yhteyttä kertoen itsestäsi, aikaisemmasta koirakokemuksestasi ja millaista pentua etsit. Pentuihin saa tulla sopimuksen mukaan tutustumaan, tällöin näkee myös pentueen emon, mahdolliset pentuesisarukset ja kasvuympäristön. Ensisijaiset tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla, en vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin tai tekstiviesteihin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikon ikäisinä, rekisteröityinä, mikrosirutettuina, asianmukaisesti madotettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Jokaisen pennun mukaan tulee rotukohtainen hoito-ohje ja kattava pentupaketti.

Suosittelen tutustumaan allao oleviin linkkeihin ennen pennun hankintaa:
Koiranhankintaopas (pdf)
Fiksun koiranostajan opas (pdf)


1 pitkäkarvainen & 1 lyhytkarvainen urospentu vapaana!
Empun (Redenstamm My Happy Empress) ja Kingin (Perfect Sweet Dream Lion King) pennut syntyivät 18.02.2017. 1 narttu ja 3 urosta, tällähetkellä kotia etsii kaksi pojista. Pennut ovat reippaita, rauhallisia ja hyvin kiinnostuneita ympäristöstään ja ihmisistä, maailmaan tutustutaan rennoin ja uteliain ottein.
Molemmat vanhemmat rotutyypillisiä, näyttelytettyjä, hyväluontoisia ja reippaita, terveystarkastettuja yksilöitä ja ovat molemmat nähtävissä.Vastasyntyneet3viikkoiset tyytyväiset lapset

Ulkoasu © MM 2015   |   Taustakuva © Subtle Patterns   |   Palaa edelliselle sivulle   |   Sivun alkuun   |   Etusivulle